Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5553
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5553
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Ziemniaki obrać. Umyć. Pokroić na ósemki. Spłukać. Zalać gorącą wodą, dodać sól. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut. Odcedzić. Do oleju dodać przyprawy, wymieszać. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i papier posmarować olejem z przyprawami . Wyłożyć ziemniaki i posmarować resztą oliwy. Piec 30-40 minut w 180 stopniach. Gotowe.