Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Ryba przykryta warzywami i zapieczona żółtym serem. Idealna propozycja na obiad i na kolację. Polecam
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6747
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6747
Składniki
Filety rybne podziel na mniejsze kawałki. Z każdej strony posól i popieprz. Pietruszkę, marchew i seler obierz i pokrój w cienkie plasterki. Por pokrój w plasterki.
Wszystkie warzywa podsmaż na dwóch łyżkach masła. Poczekaj aż zmiękną. Co jakiś czas mieszaj. Pod koniec smażenia dopraw curry, solą i pieprzem.
Naczynie wysmaruj łyżką masła. Wyłóż rybę. Przykryj warzywami. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C. przez ok. 20 minut. Posyp serem. Zapiekaj jeszcze 10 minut do czasu aż ser się rozpuści. Tuż przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.