Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Ryba przykryta warzywami i zapieczona żółtym serem. Idealna propozycja na obiad i na kolację. Polecam
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 63
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 644
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 62
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 63
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 644
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 62
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Składniki
Filety rybne podziel na mniejsze kawałki. Z każdej strony posól i popieprz. Pietruszkę, marchew i seler obierz i pokrój w cienkie plasterki. Por pokrój w plasterki.
Wszystkie warzywa podsmaż na dwóch łyżkach masła. Poczekaj aż zmiękną. Co jakiś czas mieszaj. Pod koniec smażenia dopraw curry, solą i pieprzem.
Naczynie wysmaruj łyżką masła. Wyłóż rybę. Przykryj warzywami. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C. przez ok. 20 minut. Posyp serem. Zapiekaj jeszcze 10 minut do czasu aż ser się rozpuści. Tuż przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.