Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła ryba, w niezwyklej panierce. Mocno cytrynowa, chrupiąca, pyszna!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 262
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 886
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1638
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14401
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 262
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 886
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1638
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14401
Składniki
Rybę skrapiamy lekko sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Bułkę mieszamy ze skórką z cytryny oraz natką. Rybę panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.