Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła ryba, w niezwyklej panierce. Mocno cytrynowa, chrupiąca, pyszna!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1906
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 140
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1906
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 140
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Składniki
Rybę skrapiamy lekko sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Bułkę mieszamy ze skórką z cytryny oraz natką. Rybę panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.