Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła ryba, w niezwyklej panierce. Mocno cytrynowa, chrupiąca, pyszna!
Przepis dnia
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szc...
Odsłon: 42667
Dziś sobota więc się kręci robota, miałam ugotować zupkę z botwinki ale że wc...
Odsłon: 10418
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 982
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 982
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Składniki
Rybę skrapiamy lekko sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Bułkę mieszamy ze skórką z cytryny oraz natką. Rybę panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 43
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 88