Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła ryba, w niezwyklej panierce. Mocno cytrynowa, chrupiąca, pyszna!
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 67
Krem z cukinii jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą...
Odsłon: 35
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 88
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 178
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 57
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 67
Krem z cukinii jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą...
Odsłon: 35
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 88
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 178
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 57
Składniki
Rybę skrapiamy lekko sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Bułkę mieszamy ze skórką z cytryny oraz natką. Rybę panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.