Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso ryby, kremowy sos, delikatne w smaku pory, poezja!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1248
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101596
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6073
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1248
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101596
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6073
Składniki
Najlepiej poszatkowanego pora jest zeszklić na oliwie. Teraz można dodać śmietanę lub serki i wodę. Laktoza w serkach pochodzi z mleka w proszku, więc nie jest bardzo szkodliwa. jest to dobry zamiennik dla śmietany. Gdy serki się rozpuszczą całość można obficie przyprawić, włożyć filety/ kostkę i dusić pod przykryciem około 15- 20 minut. Trzeba jeszcze sprawdzić doprawienie przed podaniem, ryba "wciągnie" smak.
Smacznego :)