Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso ryby, kremowy sos, delikatne w smaku pory, poezja!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 731
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5390
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9209
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 115
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 731
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5390
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9209
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 115
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Składniki
Najlepiej poszatkowanego pora jest zeszklić na oliwie. Teraz można dodać śmietanę lub serki i wodę. Laktoza w serkach pochodzi z mleka w proszku, więc nie jest bardzo szkodliwa. jest to dobry zamiennik dla śmietany. Gdy serki się rozpuszczą całość można obficie przyprawić, włożyć filety/ kostkę i dusić pod przykryciem około 15- 20 minut. Trzeba jeszcze sprawdzić doprawienie przed podaniem, ryba "wciągnie" smak.
Smacznego :)