Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso ryby, kremowy sos, delikatne w smaku pory, poezja!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1043
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 358
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3218
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 671
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1043
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 358
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3218
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 671
Składniki
Najlepiej poszatkowanego pora jest zeszklić na oliwie. Teraz można dodać śmietanę lub serki i wodę. Laktoza w serkach pochodzi z mleka w proszku, więc nie jest bardzo szkodliwa. jest to dobry zamiennik dla śmietany. Gdy serki się rozpuszczą całość można obficie przyprawić, włożyć filety/ kostkę i dusić pod przykryciem około 15- 20 minut. Trzeba jeszcze sprawdzić doprawienie przed podaniem, ryba "wciągnie" smak.
Smacznego :)