Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe mięso ryby, kremowy sos, delikatne w smaku pory, poezja!
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 370
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 794
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 370
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 794
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Składniki
Najlepiej poszatkowanego pora jest zeszklić na oliwie. Teraz można dodać śmietanę lub serki i wodę. Laktoza w serkach pochodzi z mleka w proszku, więc nie jest bardzo szkodliwa. jest to dobry zamiennik dla śmietany. Gdy serki się rozpuszczą całość można obficie przyprawić, włożyć filety/ kostkę i dusić pod przykryciem około 15- 20 minut. Trzeba jeszcze sprawdzić doprawienie przed podaniem, ryba "wciągnie" smak.
Smacznego :)