Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Rybę smażymy tradycyjnie. Jeżeli ma to być posiłek dla 2 osób, to dzielimy filety tak, abyśmy mieli 4 części ryby, bo piramidka składa się z 2 kawałków.
Sos - Jajka siekamy drobniutko, resztę składników łączymy, aby powstał sos:)
Na usmażony kawałek ryby kładziemy dużo sosu, na wierzch drugi kawałek ryby i na to znowu porcję sosu. Można podawać z frytkami lub gotowanymi ziemniaczkami.