Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 141
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1238
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 141
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1238
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Składniki
Rybę smażymy tradycyjnie. Jeżeli ma to być posiłek dla 2 osób, to dzielimy filety tak, abyśmy mieli 4 części ryby, bo piramidka składa się z 2 kawałków.
Sos - Jajka siekamy drobniutko, resztę składników łączymy, aby powstał sos:)
Na usmażony kawałek ryby kładziemy dużo sosu, na wierzch drugi kawałek ryby i na to znowu porcję sosu. Można podawać z frytkami lub gotowanymi ziemniaczkami.