Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2898
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2898
Składniki
Rybę smażymy tradycyjnie. Jeżeli ma to być posiłek dla 2 osób, to dzielimy filety tak, abyśmy mieli 4 części ryby, bo piramidka składa się z 2 kawałków.
Sos - Jajka siekamy drobniutko, resztę składników łączymy, aby powstał sos:)
Na usmażony kawałek ryby kładziemy dużo sosu, na wierzch drugi kawałek ryby i na to znowu porcję sosu. Można podawać z frytkami lub gotowanymi ziemniaczkami.