Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w warzywach"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10647
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3292
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10647
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3292
Składniki
3,10 zł 310 kcal
: Filety rybne rozmroź (najlepiej w lodówce na górnej półce), umyj w zimnej wodzie i osusz papierowym ręcznikiem kuchennym.
Warzywa oczyść i pokrój w cienkie słupki. Cytrynę potnij na plasterki. Gałązki estragonu zanurz na chwilę w gorącym winie.
Przesmaż warzywa na rozgrzanej patelni, dopraw solą i pieprzem. 4. W naczyniu żaroodpornym ułóż warzywa na przemian z rybą, estragonem i plasterkami cytryny. Polej całość winem i oliwą z oliwek.
Piecz pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 6. Podawaj z ziemniakami ugotowanymi na parze.Źródło: Telemax