Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w warzywach"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15797
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6401
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15797
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6401
Składniki
3,10 zł 310 kcal
: Filety rybne rozmroź (najlepiej w lodówce na górnej półce), umyj w zimnej wodzie i osusz papierowym ręcznikiem kuchennym.
Warzywa oczyść i pokrój w cienkie słupki. Cytrynę potnij na plasterki. Gałązki estragonu zanurz na chwilę w gorącym winie.
Przesmaż warzywa na rozgrzanej patelni, dopraw solą i pieprzem. 4. W naczyniu żaroodpornym ułóż warzywa na przemian z rybą, estragonem i plasterkami cytryny. Polej całość winem i oliwą z oliwek.
Piecz pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 6. Podawaj z ziemniakami ugotowanymi na parze.Źródło: Telemax