Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w warzywach"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 818
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 81
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9211
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 818
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 81
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9211
Składniki
3,10 zł 310 kcal
: Filety rybne rozmroź (najlepiej w lodówce na górnej półce), umyj w zimnej wodzie i osusz papierowym ręcznikiem kuchennym.
Warzywa oczyść i pokrój w cienkie słupki. Cytrynę potnij na plasterki. Gałązki estragonu zanurz na chwilę w gorącym winie.
Przesmaż warzywa na rozgrzanej patelni, dopraw solą i pieprzem. 4. W naczyniu żaroodpornym ułóż warzywa na przemian z rybą, estragonem i plasterkami cytryny. Polej całość winem i oliwą z oliwek.
Piecz pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 6. Podawaj z ziemniakami ugotowanymi na parze.Źródło: Telemax