Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, a przy tym lekkie i zdrowe danie obiadowe, które z pewnością na stale zagości w Państwa menu
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Filety z ryby umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z 1/2 cytryny i wstawić do lodówki na 30 min.
Cebulę posiekać, papryki pokroić w kostkę, cukinię w pół-plasterki.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać paprykę i cukinie, chwilę posmażyć i oprószyć mąką. Zalać śmietaną, doprawić solą i pieprzem, dodać tymianek. Gotować do zgęstnienia.
Na sosie ułożyć rybę i dusić pod przykryciem 10 min.