Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
1. Rybę przypraw pieprzem i solą wyłóż w naczyniu żaroodpornym 2. Masło wyłóż na rybę 3. Jabłka pokrój w cienkie plastry i razem z posiekaną cebulą wyłóż na wierzch. Posyp majerankiem 4. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, aż jabłka będą miękkie 5. Podawaj z ugotowaną kaszą