Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 66
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 413
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40496
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 66
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 413
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40496
Składniki
1. Rybę przypraw pieprzem i solą wyłóż w naczyniu żaroodpornym 2. Masło wyłóż na rybę 3. Jabłka pokrój w cienkie plastry i razem z posiekaną cebulą wyłóż na wierzch. Posyp majerankiem 4. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, aż jabłka będą miękkie 5. Podawaj z ugotowaną kaszą