Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z marchewką"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Rybę podziel na porcje, oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na 30 minut do lodówki.
Marchewkę obierz, umyj, ugotuj na półtwardo i pokrój w plasterki.
Szklankę wywaru z gotowania zapraw zasmażką przygotowaną z łyżki masła i mąki.
Naczynie żaroodporne nasmaruj masłem, wylej do niego sos i rozłóż rybę z marchewką.
Piecz 25 minut w 200°C.
Czas: 50 min, 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV