Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z marchewką"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Rybę podziel na porcje, oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na 30 minut do lodówki.
Marchewkę obierz, umyj, ugotuj na półtwardo i pokrój w plasterki.
Szklankę wywaru z gotowania zapraw zasmażką przygotowaną z łyżki masła i mąki.
Naczynie żaroodporne nasmaruj masłem, wylej do niego sos i rozłóż rybę z marchewką.
Piecz 25 minut w 200°C.
Czas: 50 min, 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV