Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z marchewką"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2506
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 267
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 184
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 746
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2506
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 267
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 184
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 746
Składniki
Rybę podziel na porcje, oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na 30 minut do lodówki.
Marchewkę obierz, umyj, ugotuj na półtwardo i pokrój w plasterki.
Szklankę wywaru z gotowania zapraw zasmażką przygotowaną z łyżki masła i mąki.
Naczynie żaroodporne nasmaruj masłem, wylej do niego sos i rozłóż rybę z marchewką.
Piecz 25 minut w 200°C.
Czas: 50 min, 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV