Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantuje, ze nigdzie indziej nie znajdziecie tego przepisu. Sama go stworzyłam Wiec czekam na waszą wersje i zachęcam do polubienia ️
Składniki
1 Rybę doprawiamy wg własnego uznania (u mnie przyprawa do ryb) 2 Układamy na blaszce, posypujemy serem i układamy pomidorki koktajlowe na każdy kawałek ryby. Obok niej kładziemy marchewkę, którą możemy posypać cukrem aby troszkę się skarmelizowała podczas pieczenia. 3 Wkładamy do piekarnika 190 stopni 35-40 minut. 4 W tym czasie gotujemy makaron. 5 W rondelku podsmażamy cebule z czosnkiem, dodajemy puszkę pomidorów, doprawiamy solą, pieprzem, chili i cukrem. Redukujemy na małym ogniu aby powstał gęstszy sos. 6 w miseczce mieszamy miód z musztarda i dolewamy trochę oleju aby powstał rzadki sos. Polewamy nim makaron 7 Na talerz wyglądamy makaron, marchewkę, trochę pomidorowego sosu i rybę. Smacznego!