Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka polana dwoma sosami białym i czerwonym. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 345
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1762
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 346
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 345
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1762
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 346
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, doprawić i usmażyć w panierce. Ułożyć na talerzu.
Sos biały: ogórki, cebulę i białka z jajek pokroić w kostkę, Wymieszać z majonezem i wyłożyć na rybę.
Sos czerwony: ketchup (nigdy nie mam pikantnego więc do łagodnego dodaję trochę pieprzu i też jest dobrze), cukier i musztardę mieszamy i wykładamy na rybę polaną już białym sosem. Na końcu posypujemy wszystko startymi lub pokruszonymi żółtkami. I odstawiamy do lodówki, żeby się przekryzło. Smacznego:)