Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka polana dwoma sosami białym i czerwonym. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1029
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1152
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 207
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1029
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1152
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 207
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, doprawić i usmażyć w panierce. Ułożyć na talerzu.
Sos biały: ogórki, cebulę i białka z jajek pokroić w kostkę, Wymieszać z majonezem i wyłożyć na rybę.
Sos czerwony: ketchup (nigdy nie mam pikantnego więc do łagodnego dodaję trochę pieprzu i też jest dobrze), cukier i musztardę mieszamy i wykładamy na rybę polaną już białym sosem. Na końcu posypujemy wszystko startymi lub pokruszonymi żółtkami. I odstawiamy do lodówki, żeby się przekryzło. Smacznego:)