Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka polana dwoma sosami białym i czerwonym. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 199
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 889
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3456
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27294
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 199
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 889
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3456
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27294
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, doprawić i usmażyć w panierce. Ułożyć na talerzu.
Sos biały: ogórki, cebulę i białka z jajek pokroić w kostkę, Wymieszać z majonezem i wyłożyć na rybę.
Sos czerwony: ketchup (nigdy nie mam pikantnego więc do łagodnego dodaję trochę pieprzu i też jest dobrze), cukier i musztardę mieszamy i wykładamy na rybę polaną już białym sosem. Na końcu posypujemy wszystko startymi lub pokruszonymi żółtkami. I odstawiamy do lodówki, żeby się przekryzło. Smacznego:)