Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka polana dwoma sosami białym i czerwonym. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1767
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8318
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 730
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253149
Polecam.
Odsłon: 1412
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1767
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8318
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 730
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253149
Polecam.
Odsłon: 1412
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, doprawić i usmażyć w panierce. Ułożyć na talerzu.
Sos biały: ogórki, cebulę i białka z jajek pokroić w kostkę, Wymieszać z majonezem i wyłożyć na rybę.
Sos czerwony: ketchup (nigdy nie mam pikantnego więc do łagodnego dodaję trochę pieprzu i też jest dobrze), cukier i musztardę mieszamy i wykładamy na rybę polaną już białym sosem. Na końcu posypujemy wszystko startymi lub pokruszonymi żółtkami. I odstawiamy do lodówki, żeby się przekryzło. Smacznego:)