Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka po grecku to jak każdy wie standard na święta Bożego Narodzenia, ale u mnie pojawia się niestandardowo jeszcze ze 2 razy w ciągu roku:) u mnie w domu ją uwielbiają, znika z półmiska w mig:) Robicie na święta?
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1486
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 271
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1486
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 271
Składniki
Cebulę pokroić i podsmażyć na patelni. W między czasie potargować marchew, pietruszki i seler. Warzywa dorzucić do podsmażonej cebuli dolać wody i dusić ok 20 min do miękkości. Następnie dodać por, przecier pomidorowy i przyprawy. Dusić kolejne 10 min. Rybę posolić i popieprzyć opanierować w mące i jajku, usmażyć. Układać w misce warstwami. Smacznego