Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka po grecku to jak każdy wie standard na święta Bożego Narodzenia, ale u mnie pojawia się niestandardowo jeszcze ze 2 razy w ciągu roku:) u mnie w domu ją uwielbiają, znika z półmiska w mig:) Robicie na święta?
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84960
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2267
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9827
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3614
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6926
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84960
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2267
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9827
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3614
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6926
Składniki
Cebulę pokroić i podsmażyć na patelni. W między czasie potargować marchew, pietruszki i seler. Warzywa dorzucić do podsmażonej cebuli dolać wody i dusić ok 20 min do miękkości. Następnie dodać por, przecier pomidorowy i przyprawy. Dusić kolejne 10 min. Rybę posolić i popieprzyć opanierować w mące i jajku, usmażyć. Układać w misce warstwami. Smacznego