Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybna kanapka"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Rybę zmiel, dodaj bułkę tartą, jajko, startą marchewkę, czosnek. Przypraw. Uformuj płaskie kotleciki. Obtocz je w jajku, bułce tartej i usmaż na oleju.
Przetnij bułki. Włóż do każdej kotlecik, plasterek pomidora i sera. Złóż. Obtocz w jajku, bułce i obsmaż na oleju.
<strong>Przpis nadesłała Irena Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Takie jest życie