Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 793
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 793
Składniki
Ryby, jajko na twardo i namoczoną w mleku bułkę zmiel dwukrotnie. Dodaj surowe jajka, bułkę, koperek, przypraw. Uformuj wałki, owiń gazą i gotuj w wywarze 40 min. Ostudź, pokrój. Z 2 szkl. wywaru i żelatyny przygotuj galaretę. W salaterce ułóż rybę, zalej galaretą. Gdy zastygnie, znów połóż rybę, zalej galaretą. Pokrój jak tort. Udekoruj cytryną i chrzanami.
Porcje: 10. Przygot.: 60 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 280.
<strong>Przepis przysłała Henryka Jędruszczak z Lublina</strong>Źródło: Bella Relaks