Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12505
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1410
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13503
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5702
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12505
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1410
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13503
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5702
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki masła. Mięso umyć i pokroić w dość dużą kostkę, na patelni rozgrzać masło i obsmażyć pokrojoną pierś, przełożyć na talerz. Pieczarki obrać i każdą przekroić na 4 części, obsmażyć na rozgrzanym maśle. Do pieczarek dodać obsmażoną pierś i razem wymieszać, zalać śmietaną, przyprawić do smaku, razem dusić aż się śmietana zredukuje. Smacznego