Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam ryż z truskawkami :-)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 574
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 914
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 229
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 574
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 914
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 229
Składniki
Ryż ugotować w saszetkach w osolonej wodzie. Ugotowany wyjąć z garnka, rozciąć saszetki i wysypać na talerze. Truskawki oczyścić z szypułek, opłukać, dodać do blendera, wsypać cukier i cukier waniliowy i zmiksować na mus, dodać śmietanę i razem zmiksować przez chwilkę, Powstałym sos polać po ryżu, udekorać truskawkami i miętą. Od razu podawać.