Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam ryż z truskawkami :-)
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 87
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 126
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 87
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 126
Składniki
Ryż ugotować w saszetkach w osolonej wodzie. Ugotowany wyjąć z garnka, rozciąć saszetki i wysypać na talerze. Truskawki oczyścić z szypułek, opłukać, dodać do blendera, wsypać cukier i cukier waniliowy i zmiksować na mus, dodać śmietanę i razem zmiksować przez chwilkę, Powstałym sos polać po ryżu, udekorać truskawkami i miętą. Od razu podawać.