Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszny ryż, prosty i przyjemny w przygotowaniu. To idealna propozycja na bezmięsny obiad.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17088
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17088
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Na patelnię wlewamy olej, podsmażamy na nim posiekaną cebulę. Kiedy się zeszkli dodajemy obraną i pokrojoną w talarki marchew, pokrojone w plasterki oczyszczone pieczarki. Mieszając, smażymy do momentu aż warzywa zmiękną. Wtedy dodajemy cukinię, pokrojoną w pół plasterki, chwilę smażymy. Następnie na patelnie dodajemy ryż, mieszamy, doprawiamy do smaku ulubionymi przyprawami oraz posiekanym szczypiorkiem, całość łączymy i podajemy.