Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszny ryż, prosty i przyjemny w przygotowaniu. To idealna propozycja na bezmięsny obiad.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Na patelnię wlewamy olej, podsmażamy na nim posiekaną cebulę. Kiedy się zeszkli dodajemy obraną i pokrojoną w talarki marchew, pokrojone w plasterki oczyszczone pieczarki. Mieszając, smażymy do momentu aż warzywa zmiękną. Wtedy dodajemy cukinię, pokrojoną w pół plasterki, chwilę smażymy. Następnie na patelnie dodajemy ryż, mieszamy, doprawiamy do smaku ulubionymi przyprawami oraz posiekanym szczypiorkiem, całość łączymy i podajemy.