Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,niezbyt pracochłonne,łatwe w wykonaniu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2341
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1406
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 373
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2341
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1406
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 373
Składniki
Ryż ugotowac. Mięso pokroic w paski i podsmażyc na oliwie,dodac drobno pokrojoną cebulkę. Następnie dodac pieczarki i warzywa,mogą byc mrożone,na końcu dodaję pokrojoną w paski paprykę. Chwilkę podsmażyc.Warzywa powinny byc lekko twardawe. Doprawic solą,pieprzem i sosami według własnego smaku.Usmażone warzywa wymieszac z ugotowanym ryżem.