Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i pyszny obiad w 20 minut. Chipsy z szałwii cudownie chrupią. Nagietek nada ryżowi lekko żółtawy kolor, szałwia aromatyzuje rybę.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29341
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29341
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Składniki
Ryż gotujemy z warzywami i płatkami nagietka, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy od kilkunastu do 20 minut. Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy curry i cytrynowym pieprzem. Potem smażymy na maśle z listkami szałwii. Wystarczy po kilka minut z każdej strony.