Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i pyszny obiad w 20 minut. Chipsy z szałwii cudownie chrupią. Nagietek nada ryżowi lekko żółtawy kolor, szałwia aromatyzuje rybę.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2683
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2683
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Składniki
Ryż gotujemy z warzywami i płatkami nagietka, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy od kilkunastu do 20 minut. Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy curry i cytrynowym pieprzem. Potem smażymy na maśle z listkami szałwii. Wystarczy po kilka minut z każdej strony.