Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i pyszny obiad w 20 minut. Chipsy z szałwii cudownie chrupią. Nagietek nada ryżowi lekko żółtawy kolor, szałwia aromatyzuje rybę.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 212
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 789
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 212
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 789
Składniki
Ryż gotujemy z warzywami i płatkami nagietka, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy od kilkunastu do 20 minut. Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy curry i cytrynowym pieprzem. Potem smażymy na maśle z listkami szałwii. Wystarczy po kilka minut z każdej strony.