Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka sadzone podane ze smażonymi ziemniakami, posypane szczypiorem.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 89
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2655
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 707
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 967
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 89
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2655
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 707
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 967
Składniki
Jajka wbijamy na rozgrzany na patelni olej, smażymy na małym ogniu do częściowego ścięcia białka. Żółtka jajek polewamy rozgrzanym olejem lub smażymy na małym ogniu pod przykryciem przez około 2 minuty.
Jajka posypujemy drobno pokrojonym szczypiorem. Usmażone jajka podajemy z podsmażanymi ziemniakami. Smacznego!!!