Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sajgonki bez smażenia"
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
Tofu pokrój wzdłuż, włóż np. do zamykanego pudełka, skrop sosem sojowym i lekko potrząśnij pudełkiem. Odstaw. Sałatę umyj, osusz. Marchew, paprykę i ogórek pokrój w słupki. Tofu obsmaż na rumiano na rozgrzanym oleju.
Arkusze papieru ryżowego namocz kolejno w talerzu z gorącą wodą. Następnie na każdym kawałku kładź sałatę, tofu i warzywa. Pozawijaj. Sajgonki podaj z ulubionym sosem (najlepiej o wyrazistym smaku).Źródło: Świat kobiety