Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tej sałatki jest równie bogaty, co ilość witamin w niej zawartych :) Idealna do mięsnych i tłustych dań obiadowych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Oczyść wszystkie rodzaje sałaty. Dobrze wymieszaj.
Ułóż w dużej salaterce. Posyp pokrojoną w talarki cebulą. Oraz posiekanymi ziołami. Dopraw solą i pieprzem, skrop octem i oliwą. Udekoruj stokrotkami.