Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie letnim tego typu sałatki robię często.Przepis na tę włoską sałatkę dostałam od koleżanki,która ma męża Włocha;)Robiłam ją pierwszy raz i bardzo mi smakowała:)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4123
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 54
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 21
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4123
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 54
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 21
Składniki
Sałatę porwać na kawałki,tuńczyka też podzielić na kawałki.Paprykę i ogórka pokroić w plasterki,pomidory i jajka na twardo w ćwiartki.
Oliwki bez pestek pokroić na pół i wrzucić do warzyw.Wszystkie składniki delikatnie wymieszać,polać sosem.