Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa sałatka,która nadaje się także do smarowania pieczywa jako pasta.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 505
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 239
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 505
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 239
Składniki
Filety (jeśli są mocno słone) namoczyć na 2 godz w zimnej wodzie,odcedzić,zalać świeżą wodą i pozostawić znów na 2 godz.
Jajka ugotować na twardo.
Osuszone filety,jajka i jabłko drobno pokroić,wymieszać z ogórkami,cebulą i koperkiem.Dodać jogurt wymieszany z musztardą,doprawić pieprzem i wszystkie składniki połączyć.