Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka w wykonaniu sałatka, a przy tym niesamowicie smaczna.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Pierś pokroić w paseczki, podsmażyć na małej ilości oleju, aż nabierze ładnego rumianego koloru. Kawałki kurczaka można posypać ulubioną przyprawą np.curry.
Boczek pokroić na małe kosteczki i też podsmażyć.Wymieszać z kurczakiem,wystudzić.
Pekińską poszatkować,lekko nasolić.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.Dodać majonez wymieszany ze śmietaną.Na koniec posypać grzankami. Życzę SMACZNEGO zajadania.