Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka w wykonaniu sałatka, a przy tym niesamowicie smaczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1608
Składniki
Pierś pokroić w paseczki, podsmażyć na małej ilości oleju, aż nabierze ładnego rumianego koloru. Kawałki kurczaka można posypać ulubioną przyprawą np.curry.
Boczek pokroić na małe kosteczki i też podsmażyć.Wymieszać z kurczakiem,wystudzić.
Pekińską poszatkować,lekko nasolić.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.Dodać majonez wymieszany ze śmietaną.Na koniec posypać grzankami. Życzę SMACZNEGO zajadania.