Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smakowita sałatka z młodą botwinką:)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1220
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 161
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1220
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 161
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Z buraczków odciąć liście. Buraczki cieniutko obrać i ugotować w osolonej wodzie.
Kiedy już będą miękkie, wlać sok z cytryny i odstawić do ostygnięcia. Liście dokładnie umyć.
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać, pokroić na ćwiartki.
Schłodzone buraczki pokroić, połączyć z pokrojonymi liśćmi i jajkami, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem, podawać.