Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smakowita sałatka z młodą botwinką:)
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 54
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1869
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 345
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 433
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 629
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 54
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1869
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 345
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 433
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 629
Składniki
Z buraczków odciąć liście. Buraczki cieniutko obrać i ugotować w osolonej wodzie.
Kiedy już będą miękkie, wlać sok z cytryny i odstawić do ostygnięcia. Liście dokładnie umyć.
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać, pokroić na ćwiartki.
Schłodzone buraczki pokroić, połączyć z pokrojonymi liśćmi i jajkami, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem, podawać.