Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z buraczków.Idealna do wołowiny,wątróbki itd.
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 384
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1956
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 384
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1956
Składniki
Buraki ugotować,obrać i zetrzeć na tarce z grubymi oczkami.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Paprykę oczyścic ,pokroić wdłuż na 8-ki,a następnie w drobne paski.Zagotować ocet,olej,cukier,sól i gozdziki.Do gotującej zalewy wrzucić cebulę.Gotować 4 min,nastepnie dodać paprykę.Znów na 4 minuty.Dołożyć buraki,wszystko mymieszać i zagotować.Przekładać gorące do wyparzonych słoików,zakręcić i odsrawić,do góry dnem.Nie trzeba pasteryzować.Dobre już następnego dnia.Smacznego.