Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała sałatka według przepisu mojej mamy.
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 50
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1524
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 301
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3292
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 651
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 50
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1524
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 301
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3292
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 651
Składniki
Pomidory pokroić w plastry ok. 1 cm., cebulę pokroić w plasterki, sparzyć. Z pozostałych składników ugotować zalewę.
Na dno słoików włożyć po listku kopru. Włożyć warstwę cebuli, następnie pomidory i na wierzch znów cebulę i listek kopru. Jeżeli słoik jest większy, to w połowie też można włożyć warstwę cebuli. Zalać letnią zalewą. Gotować 4-5 minut na wolnym ogniu.