Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka dla miłośników grillowanych warzyw
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Paprykę pokroić na kawałki i połozyć na grilla ( ja użyłam elektrycznego). Cukinie pokroić przyprawić solą i pieprzem, i rownież zgrillować.
Resztę warzyw pokroić.
Gdy grillowane warzywa ostygną, dodać resztę + tuńczyka i pestki słonecznika.
Dressing: musztarde, ocet balsamiczny, miód, olej, sól i pieprz wymieszać trzepaczką.
Sałatkę polać dressingiem.
Smacznego!