Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka dla miłośników grillowanych warzyw
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 52
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 52
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Paprykę pokroić na kawałki i połozyć na grilla ( ja użyłam elektrycznego). Cukinie pokroić przyprawić solą i pieprzem, i rownież zgrillować.
Resztę warzyw pokroić.
Gdy grillowane warzywa ostygną, dodać resztę + tuńczyka i pestki słonecznika.
Dressing: musztarde, ocet balsamiczny, miód, olej, sól i pieprz wymieszać trzepaczką.
Sałatkę polać dressingiem.
Smacznego!