Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszą jaglaną z dodatkiem gotowanych buraków, świeżego szpinaku, sera feta i prażonych migdałów w sosie z oliwy z oliwek, miodu i cytryny.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
1. Buraki gotujemy do miękkości. 2. Kasze jaglaną płuczemy kilkukrotnie wodą i gotujemy. 3. Ostudzoną kasze przekładamy do miski i dodajemy ugotowane i pokrojone buraki. 4. Dodajemy świeży szpinak, pokrojoną czerwoną cebulę, ser feta oraz uprażone płatki z migdałów. 5. Przed podaniem dodajemy sos z oliwy z oliwek, miodu i soku z cytryny. Mieszamy wszystkie składniki.