Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszą jaglaną z dodatkiem gotowanych buraków, świeżego szpinaku, sera feta i prażonych migdałów w sosie z oliwy z oliwek, miodu i cytryny.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 734
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22773
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15145
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4859
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45490
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 734
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22773
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15145
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4859
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45490
Składniki
1. Buraki gotujemy do miękkości. 2. Kasze jaglaną płuczemy kilkukrotnie wodą i gotujemy. 3. Ostudzoną kasze przekładamy do miski i dodajemy ugotowane i pokrojone buraki. 4. Dodajemy świeży szpinak, pokrojoną czerwoną cebulę, ser feta oraz uprażone płatki z migdałów. 5. Przed podaniem dodajemy sos z oliwy z oliwek, miodu i soku z cytryny. Mieszamy wszystkie składniki.