Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszą jaglaną z dodatkiem gotowanych buraków, świeżego szpinaku, sera feta i prażonych migdałów w sosie z oliwy z oliwek, miodu i cytryny.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 364
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 245
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 415
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1622
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 364
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 245
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 415
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1622
Składniki
1. Buraki gotujemy do miękkości. 2. Kasze jaglaną płuczemy kilkukrotnie wodą i gotujemy. 3. Ostudzoną kasze przekładamy do miski i dodajemy ugotowane i pokrojone buraki. 4. Dodajemy świeży szpinak, pokrojoną czerwoną cebulę, ser feta oraz uprażone płatki z migdałów. 5. Przed podaniem dodajemy sos z oliwy z oliwek, miodu i soku z cytryny. Mieszamy wszystkie składniki.