Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę zrobiłam z tego co miałam pod ręką. Łatwa i pyszna:)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Brokuł ugotować, lub przyrządzić na parze. Ryż ugotować. Brokuł i ryz ostudzić.
Jaja, ogórek, szynkę i brokuł pokroić. Dodać ryż. Następnie połączyć wszystko majonezem. Przyprawić do smaku.
Składniki można dodawać według uznania i tego dla ilu osób przyrządzamy sałatkę. Ja dałam jedno jajko, jedne ogórek, 1/4 brokuła i pół torebeczki ryżu.