Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyrolujemy go - na fotce są roladki z karczku
Mięso pokroić w plastry grubości ok 1 cm i rozklepać jak na kotlety - przyprawić według uznania. Na każdy położyć plaster sera zółtego i kawałek marynowanej papryki - zrolować. Mięsne rulony ułożyć jeden przy drugim w naczyniu do zapiekania . Sok pomidorowy wymieszć z pokrojonymi w plasterki porami i zalać mięcho tak , aby przykryć całe. Piec w piekarniku ok 1 ,5 godz. w temp.180-190 st. od czasu do czasu polewając sosem, który będzie się redukował. Pod koniec pieczenia posypać całość serem zółtym - pięknie się zapiecze. Przed podaniem posypać jeszcze zieleninką. SMACZNOŚCI.
Polecam przepis na przepyszne leczo z takiej typowej, działkowej, przerośnięt...
Odsłon: 2846
Od dawna marzyłem o tak prostym i pysznym przepisie na adżikę. Jest bez octu,...
Odsłon: 1106
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 301
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 32996
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31607
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9578
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 301
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 32996
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31607
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9578
Składniki
Mięso pokroić w plastry grubości ok 1 cm i rozklepać jak na kotlety - przyprawić według uznania. Na każdy położyć plaster sera zółtego i kawałek marynowanej papryki - zrolować. Mięsne rulony ułożyć jeden przy drugim w naczyniu do zapiekania . Sok pomidorowy wymieszć z pokrojonymi w plasterki porami i zalać mięcho tak , aby przykryć całe. Piec w piekarniku ok 1 ,5 godz. w temp.180-190 st. od czasu do czasu polewając sosem, który będzie się redukował. Pod koniec pieczenia posypać całość serem zółtym - pięknie się zapiecze. Przed podaniem posypać jeszcze zieleninką. SMACZNOŚCI.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 1
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1738