Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi pieczony schab z obiadu,zrobiłam go z pieczarkami.Danie trochę urozmaicone wyszło bardzo smaczne.Polecam:)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
Schab pokroić na plastry,obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Wyjąć na talerz,na tym tłuszczu podsmażyć grubo pokrojone pieczarki ,oraz cebulę pokrojoną w piórka. Gdy już pieczarki będą usmażone wlać śmietankę i podgotować do zgęstnienia.Doprawić do smaku,włożyć plastry schabu i zagotować.
Smacznego życzę!