Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne.Na podstawie przepisu z kuchni polskiej.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1144
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1144
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Składniki
w rondlu zagotować wodę z dodatkiem soli,ziół i pieprzu,włożyć schab i gotowac 15 minut na małym ogniu
następnie rondel zestawic z ognia,l przykryć i poczekać az mięso wystygnie w wywarze
zimny schab obsuszyć,posypac pieprzem i zrumienić na gorącym tłuszczu z każdej strony i takie przełozyc do brytfanny lub blaszki
cebule obrać,przekroic na pół i do każdej połówki wcisnąć gożdzik,mięso polać tłuszczem od smażenia ,przykryć brytfanne i wstawic go gorącego piekarnika
mięso jest gotowe wtedy kiedy cebula sie zrumieni.
do tego dania swietnie pasuje chłodnik z buraków i ogórków