Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne.Na podstawie przepisu z kuchni polskiej.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 652
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2041
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4032
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3981
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 652
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2041
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4032
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3981
Składniki
w rondlu zagotować wodę z dodatkiem soli,ziół i pieprzu,włożyć schab i gotowac 15 minut na małym ogniu
następnie rondel zestawic z ognia,l przykryć i poczekać az mięso wystygnie w wywarze
zimny schab obsuszyć,posypac pieprzem i zrumienić na gorącym tłuszczu z każdej strony i takie przełozyc do brytfanny lub blaszki
cebule obrać,przekroic na pół i do każdej połówki wcisnąć gożdzik,mięso polać tłuszczem od smażenia ,przykryć brytfanne i wstawic go gorącego piekarnika
mięso jest gotowe wtedy kiedy cebula sie zrumieni.
do tego dania swietnie pasuje chłodnik z buraków i ogórków