Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i aromatyczny schab, doskonały na rodzinny obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15197
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15197
Składniki
Mięso delikatnie rozbić i marynować przez około 2-3 godziny. PIeczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Suszone pomidory pokroić w kostkę. Każdy kawałek schabu ułożyć na folii aluminiowej, a na nim pieczarki, żurawinę oraz suszone pomidory.
Folię zawinąć, tworząc szczelną kieszonkę.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Piec przez około 20 minut.