Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi mięsa z grilla? Tym razem proponuję schab marynowany w czosnku. Polecam!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15856
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4802
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 542
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15856
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4802
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 542
Składniki
Czosnek przecisnąć, dodać przyprawy i oliwę, i całość wymieszać. Następnie dodać plastry cienko pokrojone schabu i obtoczyć dokładnie w marynacie. Odstawić do lodówki na 3-4 godziny.
Zamarynowane mięso przełożyć na tackę i kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości przez ok. 6 min. z każdej strony. Podawać np. z młodymi ziemniakami i sałatką ze śmietaną. Smacznego!