Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki schabu w pysznym sosie z musztardą i majerankiem.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 86
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1201
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15484
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 86
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1201
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15484
Składniki
Schab kroimy w plastry, obsypujemy pieprzem i pieprzem ziołowym. Cukinię obieramy, wydrążamy, kroimy w plasterki. Cebulę kroimy w piórka, ząbki czosnku rozgniatamy. W garnku z grubszym dnem na oleju przesmażamy schab z obu stron po 2 minuty. Dodajemy wszystkie warzywa, liście laurowe, ziele angielskie, musztardę, dolewamy trochę wody. Dusimy pod przykryciem około 30 minut. Przed końcem gotowania dodajemy majeranek i doprawiamy do smaku. Podajemy z kaszą, ryżem lub ziemniakami.