Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88465
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11742
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88465
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11742
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plastry. Nie wykroiłam tłuszczu- w tym będzie smak a tłuszcz się wytopi. Plastry lekko obiłam tłuczkiem.
Wymieszałam składniki marynaty. Można użyć suszonej bazylii lub innych ziół, a zamiast chili może być pieprz.
Kotlety nasmarowałam marynata z obu stron.
Kotlety ugrillowałam. Smakują z sałatką ziemniaczaną z kaparami. Smacznego :)