Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i rozbić. Każdego kotleta posypać sola, pieprzem i mąką. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty pokroić w słupki. Na każdego kotleta nałożyć pieczarki i żółty ser, ściśle zawinąć formując roladkę, brzegi spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym maśle ze wszystkich stron. Przed położeniem sera i pieczarek można kotlety posmarować pastą paprykową jeśli ktoś lubi ostry smak. Smacznego