Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaczęła się jesień, a więc idealna pora na sycące i rozgrzewające dania jednogarnkowe. Na pierwszy rzut leci schab z warzywami.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19977
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 521
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 585
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7005
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244387
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19977
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 521
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 585
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7005
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244387
Składniki
Schab kroimy w paski, cebulę w piórka, ząbki czosnku przeciskamy przez praskę, Smażymy razem na oleju przed ok 2-3 minuty. Dodajemy Trendy Lunch, mieszamy. Razem smażymy 3 minuty (w razie potrzeby można lekko podlać wodą). Dodajemy pokrojone w słupki marchewki i selera, paseczki papryki, plasterki pora i pieczarek. Podlewam sosem sojowym i przyprawiamy. Pod przykryciem dusimy na niedużym ogniu, aż Trendy Lunch będzie miękki. W razie potrzeby dolewamy trochę wody. Danie jest pyszne na świeżo, ale także odgrzane następnego dnia.