Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaczęła się jesień, a więc idealna pora na sycące i rozgrzewające dania jednogarnkowe. Na pierwszy rzut leci schab z warzywami.
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 32
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 72
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 41
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 32
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 72
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 41
Składniki
Schab kroimy w paski, cebulę w piórka, ząbki czosnku przeciskamy przez praskę, Smażymy razem na oleju przed ok 2-3 minuty. Dodajemy Trendy Lunch, mieszamy. Razem smażymy 3 minuty (w razie potrzeby można lekko podlać wodą). Dodajemy pokrojone w słupki marchewki i selera, paseczki papryki, plasterki pora i pieczarek. Podlewam sosem sojowym i przyprawiamy. Pod przykryciem dusimy na niedużym ogniu, aż Trendy Lunch będzie miękki. W razie potrzeby dolewamy trochę wody. Danie jest pyszne na świeżo, ale także odgrzane następnego dnia.