Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo proste
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10735
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3413
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2437
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10735
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3413
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2437
Składniki
Na patelnię wlałam 250 ml wody, rozpusciłam w niej pół kostki rosołowej. Kiedy bulion wrzał, włożyłam rozbite tłuczkiem plastry schabu i przykryłam poszatkowaną cebulą i pokrojonymi pieczarkami. Dusiłam pod przykryciem ok. 25 minut, aż schab był gotowy, a bulion się zredukował.