Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad bardzo pyszny dla smakoszy kapusty kiszonej . Potrawa jest aromatyczna i coś innego np. na niedzielny obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11889
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12533
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3646
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11889
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12533
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3646
Składniki
1. W mięsie robimy otwór i solimy.
2. Cebulę obieramy i drobno kroimy, po czym prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Kapustkę kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
6. Wsypujemy trochę majeranku i prużymy. 7. Dodajemy w proszku sos grzybowy i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowanym farszem napełniamy otwór w mięsie.
9. Mięso obsypujemy przyprawą do mięsa.
10. Wkładamy do woreczka.
11. Zapiekamy 45 minut w 180˚C. 12. Schab kroimy w plastry. 13. Smacznego.