Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22233
Dodano: 28.01.2009
Odsłon: 3024
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Schab pokroić na porcje, każdą rozbić. Fasolkę szparagową oczyścić i ugotować w osolonej wodzie, schłodzić w zimnej wodzie, aby nie straciła koloru. Ser wymieszać z żółtkiem, doprawić solą i pieprzem. Na każdy kotlet nakładać po łyżce sera i układać po kilka fasolek. Mięso zwinąć i panierować w jajku i bułce tartej, smażyć po kilka minut z każdej strony. Podawać z zielonymi sałatami i rzodkiewką.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

pirania2707 09 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Genialny przepis. Mi także wyszło jak z obrazka :) Pychota! :) Takie urozmaicenie codziennych dań :) PS. Najlepiej kupić fasolkę w słoiku - bez gotowania jest o wiele szybciej, ale równie smacznie :D0 Kto głosował? | Odpowiedz

Loczek 29 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
wyszlo mi tak jak na obrasku świetny pszepis.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Loczek 29 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
czy jak by sie nie dodało fasolki lecz czegos innego to by straciło sen smak Wydaje mi sie ,że chyba nie to bez rużnicy co dodamy.0 Kto głosował? | Odpowiedz