Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne z ziemniakami i gotowaną kiszoną kapustą.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Mięso oprószamy lekko solą, pieprzem i słodką mieloną papryką. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Cebulę oczyszczamy i kroimy w kostkę, rumienimy na maśle. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę dodajemy do usmażonej cebuli i zalewamy 0,5 szklanki wody i dusimy 15 minut. Przecier pomidorowy mieszamy ze śmietaną i dodajemy do papryki. Dodajemy przecier wymieszany ze śmietaną. Przyprawiamy. Kotlety podajemy z sosem. Kapustę gotujemy z liściem laurowym i zielem angielskim. Przyprawiamy maggą i ulubionymi przyprawami. Podajemy do mięsa