Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne z ziemniakami i gotowaną kiszoną kapustą.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Składniki
Mięso oprószamy lekko solą, pieprzem i słodką mieloną papryką. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Cebulę oczyszczamy i kroimy w kostkę, rumienimy na maśle. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę dodajemy do usmażonej cebuli i zalewamy 0,5 szklanki wody i dusimy 15 minut. Przecier pomidorowy mieszamy ze śmietaną i dodajemy do papryki. Dodajemy przecier wymieszany ze śmietaną. Przyprawiamy. Kotlety podajemy z sosem. Kapustę gotujemy z liściem laurowym i zielem angielskim. Przyprawiamy maggą i ulubionymi przyprawami. Podajemy do mięsa