Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dania mięsne polecam na świąteczny obiad. Schab tak przyrządzony jest miękki, soczysty, smaczny, jednym słowem warto spróbować.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2252
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18023
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2016
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2252
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18023
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2016
Składniki
Schab pokroić na cienkie kawałki, przyprawić i zostawić na 1 godzinę. W tym czasie warzywa pokroić w kostkę. Cebulkę lekko poddusić. Schab obsmażyć z obu stron na oleju, przełożyć do garnka podlać ok pół szklanki wody. Wsypać wszystkie warzywa. Nakryć i gotować na małym ogniu ok 40 min. Mieszać od czasu , do czasu. Sprawdzamy mięso jeśli jest twarde gotujemy dłużej. Pod koniec dodać żurawinę