Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zarazem pyszne danie. Tak po "chłopsku"...
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 703
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2057
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4043
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4024
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 703
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2057
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4043
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4024
Składniki
Kapustę zalałem 200 ml wody ,dodałem liść laurowy i gotowałem na wolnym ogniu. Schab pokroiłem na 1,5 cm plasterki ,natarłem solą oraz pieprzem i oprószyłem solą. Na patelni rozgrzałem tłuszcz i lekko z obu stron podsmażyłem kotlety. Razem z pokrojoną w kostkę cebulą ,zrumienioną na tym samym tłuszczu ,włożyłem do kapusty 30 min po tym ,jak zaczęła się gotować. Wrzuciłem kminek i dusiłem na wolnym ogniu 35 min. Doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz cukrem.