Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zarazem pyszne danie. Tak po "chłopsku"...
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14051
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15950
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14051
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15950
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
Kapustę zalałem 200 ml wody ,dodałem liść laurowy i gotowałem na wolnym ogniu. Schab pokroiłem na 1,5 cm plasterki ,natarłem solą oraz pieprzem i oprószyłem solą. Na patelni rozgrzałem tłuszcz i lekko z obu stron podsmażyłem kotlety. Razem z pokrojoną w kostkę cebulą ,zrumienioną na tym samym tłuszczu ,włożyłem do kapusty 30 min po tym ,jak zaczęła się gotować. Wrzuciłem kminek i dusiłem na wolnym ogniu 35 min. Doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz cukrem.