Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł podpatrzony z programu Ugotowani. Bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu danie. Podałem z młodymi ziemniakami i młodą zasmażaną kapustą z koperkiem.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 300
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5102
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4878
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45060
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 666
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 300
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5102
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4878
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45060
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 666
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej ,wrzucamy drobno pokrojone pieczarki i posiekaną cebulę ,oprószamy solą i dusimy do momentu kiedy cały płyn odparuje. Kotlety rozbijamy bardzo cienko nakładamy farsz na środek ,dodajemy starty żółty ser ,mięso składamy tak pierogi ,brzegi mięsa złączamy przy pomocy tłuczka. Oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy kotlety po 2-3 min z każdej strony.