Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze, najzwyklejsze schabowe jakie można sobie wyobrazić, wystarczą kotlety schabowe sól , pieprz i panierka.
tłuczek, deska, ręcznik papierowy, patelnia,
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3038
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3038
Składniki
Kotlety schabowe umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym a następnie rozbić tłuczkiem. Każdy oprószyć solą, pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Obtaczać w rozbełtanym jajku wymieszanym z mlekiem , a następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor. Smacznego
Schabowe gotowe do podania.