Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze, najzwyklejsze schabowe jakie można sobie wyobrazić, wystarczą kotlety schabowe sól , pieprz i panierka.
tłuczek, deska, ręcznik papierowy, patelnia,
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8120
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2767
Polecam.
Odsłon: 1345
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8120
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2767
Polecam.
Odsłon: 1345
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Kotlety schabowe umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym a następnie rozbić tłuczkiem. Każdy oprószyć solą, pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Obtaczać w rozbełtanym jajku wymieszanym z mlekiem , a następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor. Smacznego
Schabowe gotowe do podania.