Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny do kanapek jak i do ziemniaków.Bardzo polecam:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13628
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13628
Składniki
Schab ponacinać w taki sposób by wyszedł płat mięsa. Posypać estragonem,pieprzem,solą. Dać pokrojoną cebulkę paprykę ,przeciśnięty przez praskę czosnek. Na wierzchu ułożyć plasterki boczku i zwinąć. Zawinć w folię aluminiową,wkładając do środka ziele i listki laurowe. Zapiekać w 190st około 40 min.Po tym czasie odwinąć folię i dopiec z 10min do zarumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!