Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony kotlet schabowy marynowany w musztardzie, majonezie i ziołach, panierowany w jajku i bułce tartej podany z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty i papryk.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15537
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6947
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15537
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6947
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym, smarujemy musztardą i majonezem, zakrywamy i odstawiamy minimum na 2 godziny do lodówki.
Po tym czasie panierujemy w jajku rozbełtanym i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, oraz do miękkości mięsa.
W między czasie obieramy, myjemy ziemniaki, gotujemy w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!